Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tentative noi de fraudă în numele ANAF: Mesaje false legate de e-Factura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tentative noi de fraudă în numele ANAF: Mesaje false legate de e-Factura

ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală) a lansat un nou avertisment despre campaniile de mesaje false transmise în numele instituției. Este vorba de mesaje prin care contribuabililor li se cer informaţii privind datele trimise în sistemul e-Factura.

Citește și: Bărbat din Mogoș, REȚINUT de polițiști. A încălcat ordinul de protecție și s-a apropiat de soția sa 

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

„Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected].

Atragem atenţia că această adresă de e-mail NU aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor!”, atenţionează instituţia.

Serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spaţiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate), precizează ANAF.

„Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia”, se subliniază într-un comunicat al ANAF.

Contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF: 031.40.39.160.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea