Tensiuni în ALDE: Liderul organizației Alba, Ioan Lazăr, cere demisia secretarului general al partidului, Damian Florea

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ca urmare a amânării hotărârii Prefecturii de a exclude consilierii ALDE din Ponor și Râmeț, liderul organizației Alba a explicat vineri într-o conferință de presă, că vinovat de această situație este secretarul general al partidului, Damian Florea, care nu avea voie să semneze și să trimită o adresă Prefecturii Alba fără să se consulte întâi cu conducerea partidului.

Astfel, secretarul Florea Damian ar fi încălcat decizia Comisiei de fuziune și a trimis o adresă către Prefectura Județului Alba, semnată doar de dânsul, cerând să nu se emită ordinul prefectului de suspendare a funcției de consilier local pentru reprezentanții din Ponor și Râmeț.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

”În consecință, pentru că domnul Florea Damian a încălcat hotărârea comisiei de fuziune unde se spune clar că toate hotărârile, adresele către instituții și filiale se trimit doar cu semnătura celor doi secretar. Cred că ar trebui să își dea demisia domnul secretar general Damian Florea!”, a declarat Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

pilu 17 martie 2017 at 21:05

Dati-va demisia toti, ca tot nu reprezenati nimic, in afara de faptul ca stati in spatele unuia de-i zice Tariceanu sa-i faceti legitimitate.

Tanti Aglaia 18 martie 2017 at 8:54

Datorita echipei frumoase care a muncit zi de zi in campania electorala pt,alegerile parlamentare s-a obtinut un procent bun in judet.,,,oamenii au pus suflet pt,acest partid si acest lucru l-a deranjat pe d-nul Lazăr ,,, dar altii sa dădeau bolnavi si s-au insanatosit la imparteala posturilor,,,,ma intreb stiu ce inseamna corectitudine si respect ???!!!

Ion 18 martie 2017 at 14:08

Hai sictir! Cel mai….partid,condus spre noi subcesuri de penali ale caror dosare nu incap in…sediul ALDE. Lazare,tu ce mai spui despre UTEPS Alba? Se aude ca s-ar interesa matusa Luluta de tine si de Tase, tovarasul tau de plotogarii! Tu esti de fapt aici,un apendice al liberalilor. Nu aia vechi, astia noi!

BD 20 martie 2017 at 13:43

Dar….Daniel C-tin???

jud 21 martie 2017 at 7:38

esti pe lista de prefect?

Comentariile sunt oprite