Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia sărbătorește în 21 martie Ziua Mondială a Teatrului de Animație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub egida ASSITEJ (Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret) și UNIMA (Uniunea Internațională de Teatru de Păpuși și Marionete) Teatrul de Păpuşi PRICHINDEL Alba Iulia sărbătorește pe data de 21 martie Ziua Mondială a Teatrului de Animație.

TeatruInvităm toți iubitorii acestui gen teatral, luni, 21 martie a.c, ora 11 la sediul teatrului să vizionăm împreună spectacolul POVESTEA LUI MUCK CEL MIC, regia Todor Valov. După spectacol actorii din distribuție vor prezenta păpușile din spectacol și vor discuta cu publicul prezent despre teatrul de animație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În fiecare an, odată cu venirea primăverii, păpușarii din lumea întreagă sărbătoresc Ziua Mondială a Teatrului de Animație. Mă bucur că teatrul de animație există și este atât de profund și complex, contrar aparențelor și ne face mereu mai bogați prin mijloacele lui de expresie atât de variate. La nivel mondial această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică adresându-se atât copiilor cât și adulților. Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Haideți să ne bucurăm împreună, veniți la teatru, spectacolul vă așteaptă! ”Arta noastră este unică și plină de viață!”

Intrarea este gratuită. (V.N.)

Ioana Bogățan, manager.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea