Taximetristrul de la firma Gicu Trans care a accidentat mortal o femeie, în Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, trimis în judecată

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Taximetristrul de la firma Gicu Trans care a accidentat mortal o femeie, în Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, trimis în judecată.

Dos arul în care Murgășanu Nicu va fi judecat pentru ucidere din culpă, a fost înregistrat săptămâna trecută, la Judecătoria Alba Iulia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Reamintim că accidentul s-a produs în data de 14 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, aproape de Casa de Pensii.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Potrivit IPJ Alba, un conducător auto aflat la volanul unui taxi, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 60 de ani, care traversa regulamentar strada, accidentând-o. La locul accidentului a intervenit și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri femeii. Victima era conștientă în momentul în care a fost transportată la spital, însă ulterior a decedat.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO: Accident MORTAL la Alba Iulia. O femeie de 60 de ani a decedat după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, pe strada Tudor Vladimirescu, zona Casa de Pensii

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rika de Alba 16 august 2018 at 10:52

E o firma ce isi bate joc de oamenii !

ii forteaza sa lucreze 12 ore pe zi si 7 zile pe saptamana si repau deloc !

Cum sa nu faci accident ca sofer la ei ?

Mai grav e ca ITM nu ia nici o masura… asta e tara 🙁
Cine mai va sta la firma asta …nimeni ca toti plecam de la ia…pe masinii scrie ca tot angajeaza soferi….

Comentariile sunt oprite