Rămâi conectat

Actualitate

Taximetriștii din Alba controlați de polițiști, de 8 Martie. Un permis reținut și amenzi aplicate de peste 3000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din județul Alba au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei traficului rutier. Ieri, 8 martie, au fost verificate 56 de taximetre.

Potrivit IPJ Alba, “marți, 8 martie, în municipiile Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud și orașele Cugir, Ocna Mureș și Teiuș, Serviciul Rutier Alba a organizat o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legislaţia ce priveşte transportul de persoane, în regim taxi.

Poliţiştii au verificat 56 de taxiuri şi au constatat 18 abateri contravenţionale, cele mai multe pentru nerespectarea OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Unui taximetrist i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru neacordare de prioritate, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 3.205 lei.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei Se circulă cu restricții de viteză pe autostrada A1- Sebeș-Turda, din cauza unor lucrări la rostul de dilatație, deteriorat din cauza caniculei, a anunțat DRDP Cluj. Citește și: 15-16 iulie 2024 | COD ROȘU de CANICULĂ în Alba: Maximele ajung la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea