Rămâi conectat

Ştirea zilei

Taxa auto, taxa de mediu și taxa de primă înmatriculare în 2022: Ce asigurări oferă Ministrul Mediului, Tánczos Barna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Taxa auto, taxa de mediu și taxa de primă înmatriculare în 2022: Ce asigurări oferă Ministrul Mediului, Tánczos Barna

​Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunţat că în 2022 nu va exista o taxă auto sau o taxă de primă înmatriculare, precizând că de câteva săptămâni se lucrează la eficientizarea programului Rabla.

Citește și: Centralele individuale de apartament: Când și cum vor fi interzise. Precizări de ultimă oră ale Ministrului Mediului

„În 2022 sigur nu va exista o taxă auto, taxă de mediu sau taxă de primă înmatriculare. Printre altele, din acest motiv, de câteva săptămâni bune lucrăm la eficientizarea programului Rabla. În câteva ore, câteva zile, adică săptămâna aceasta se finalizează programul Rabla pentru versiunea 2022-2024. Am promis asociaţiilor de profil o predictibilitate”, a afirmat ministrul Mediului.

El a explicat că această predictibilitate se referă la chestiuni legate de finanţare şi de avantajele unui asemenea program.

Ministrul Mediului a precizat că în prezent există măsuri de încurajare a celor care doresc să cumpere autoturisme noi. „În momentul de faţă nu există măsuri de descurajare, există măsuri de încurajare a celor care vor să cumpere maşini noi, inclusiv pentru a susţine industria autohtonă, producţia autoturismelor din România”, a transmis Tánczos Barna.

sursa: news.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea