Rămâi conectat

Actualitate

Tată și fiu, traficanți de persoane, dați în urmărire, prinși de polițiștii din Alba, la Doștat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au depistat doi urmăriţi la nivel naţional, condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate pentru trafic de persoane. Cei doi au fost depuşi în penitenciar, pentru executarea pedepselor.

La data de 15 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, i-au depistat şi reţinut, pe raza localităţii Doştat, pe doi bărbaţi, de 64 şi 32 de ani, tată şi fiu, posesori ai unor mandate de executare a pedepsei privative de libertate, de 6 ani închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de persoane.

Cei doi au fost condamnați, de Tribunalul Ialomiţa, la data de 26 iunie 2018 şi se sustrăgeau executării pedepselor, motiv pentru care erau urmăriţi la nivel naţional.

Condamnaţii au fost depuşi în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea