Rămâi conectat

Curier Județean

”Târgul Grădinarului” de la Alba Iulia se va desfășura, în acest an, în Cetatea Alba Carolina. Cea de-a VIII-a ediție, în perioada 18-20 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afis-Targul-Gradinarului-2016-212x300Consiliul Judeţean Alba organizează, în perioada 18-20 martie 2016, evenimentul devenit deja tradiție pentru fiecare început de primavară, Târgul Grădinarului. Dacă anii trecuți acesta se desfășura în parcarea din fața centrului comercial Alba Mall, în acest an organizatorii au decis să aibă loc pe latura de vest a Cetății Alba Carolina.

Evenimentul este unul de promovare a producătorilor locali din domeniul cultivării florilor, arbuștilor, pomilor fructiferi și a plantelor decorative și este dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, profesioniști sau amatori.

Pentru ediția din acest an, producatorii din judetul Alba, care si-au anunțat prezența la acest eveniment vor expune seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri si vita de vie, flori şi aranjamente florale, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali.

De asemenea, cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, sisteme profesionale de irigat, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt: Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România, Primăria Municipiului Alba Iulia, Toskana Garten şi Grădinaru Tău. Partenerii media: Practic Idei, Casa si gradina.

Târgul va fi deschis zilnic (în perioada 18-20 martie), între orele 10.00-18.00.

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea