Rămâi conectat

Curier Județean

Târgul de Joburi de la Aiud: O parte dintre aiudeni și-au găsit un loc de muncă. Care au fost ofertele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Târgul de Joburi de la Aiud: O parte dintre aiudeni și-au găsit un loc de muncă. Care au fost ofertele

Târgul de Joburi, organizat de Primăria municipiului Aiud, a însemnat participarea a 20 de companii aiudene, care caută să angajeze peste 230 de noi oameni.

Pozițiile au fost dintre cele mai diverse, potrivite atât pentru cei cu studii superioare sau medii, cât și pentru cei fără studii: contabil, tehnician în construcții, manager hotelier, director de magazin alimentar, agent vânzări, manager cooperativă, inginer horticol, personal curățenie, șef de tură magazin alimentar, portar, șofer, spălător de vase, ospătar, ajutor de ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, recepționer hotel, vopsitor, lăcătuș, sudor, economist, director adjunct de magazin alimentar, lucrător comercial, brutar, patiser, gestionar magazin, tâmplar, zidar, electrician, fierar betonist, subinginer constructor, muncitori necalificați, etc.).

Rezultatul pozitiv al evenimentului constă în faptul că o parte dintre aiudeni și-au găsit un loc de muncă, iar alții interesați pot în continuare să identifice un loc de muncă în baza centralizării pe care am realizat-o.

Târgul de Joburi a fost apreciat și de către antreprenorii aiudeni, care ne-au transmis faptul că este primul târg de joburi la care participă, la inițiativa unei primării din județul Alba. De asemenea, faptul că în urma acestui târg își vor putea găsi fie și un angajat, este un succes.

Sunt puține situațiile în care autoritatea publică locală poate crea locuri de muncă în mod direct. Cei care creează locuri de muncă sunt antreprenorii, iar Primăria municipiului Aiud sprijină antreprenoriatul aiudean pentru că este cel care aduce plus-valoare și bunăstare în comunitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea