Ziarul Unirea
 

Târg de produse tradiționale și ecologice în parcarea supermarketului Kaufland din Alba Iulia

Nicolae Vlad Ciobanul, din Vințu de Jos, vă oferă din nou celebra sa telemea de oaie

Asociația Județeană a Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice organizează vineri, 16 februarie și sâmbătă, 17 februarie, un târg cu produse ecologice în parcarea supermarketului Kaufland din Alba Iulia.

Cei care știu ce înseamnă mâncarea sănătoasă, cu siguranță vor căuta standurile cu produse tradiționale. Clienții vor putea găsi aici telemea de oaie, produse din carne, produse apicole, produse de brutărie/patiserie, dulcețuri, siropuri, alte conserve făcute în casă. Piesa de rezistență va fi din nou celebra telemea din lapte de oaie preparată de Nicolae Vlad, ciobanul din Vințu de Jos.

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos are acum o ”acoperire națională” după ce a devenit celebru în emisiunea lui Măruță de la ProTv, la AgroTv, la Antena 1.

Pe youtube are peste 2 milioane de vizualizări, în videoclipurile în care apare alături de interpreți de muzică populară. Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos promite amatorilor de marfă de calitate o brânză telemea din lapte de oaie de cea mai bună calitate și, de ”dulce”, un sloi de oaie făcut după o rețetă secretă, păstrată din moși-strămoși în familia sa.

Telemeaua lui Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos a fost singurul produs tradițional din județul Alba înregistrat în 2017 în Registrul Produselor Tradiționale din România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

nedumeritul 15 februarie 2018 at 22:36

…de unde atata branza?. De la 500 de oi ,2500 kg telemea pe an la vanzare. Ce mare scofala ?. A !, recunosc doar familia Zbuciumelea din Pian. Dumnealor au catre 70 si peste, de ani pe piata cu virsli . Asta da produs traditional, in rest nu prea stiu ce si cum ,…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...