Rămâi conectat

Ştirea zilei

Târg de produse tradiționale și ecologice în parcarea supermarketului Kaufland din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Vlad Ciobanul, din Vințu de Jos, vă oferă din nou celebra sa telemea de oaie

Asociația Județeană a Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice organizează vineri, 16 februarie și sâmbătă, 17 februarie, un târg cu produse ecologice în parcarea supermarketului Kaufland din Alba Iulia.

Cei care știu ce înseamnă mâncarea sănătoasă, cu siguranță vor căuta standurile cu produse tradiționale. Clienții vor putea găsi aici telemea de oaie, produse din carne, produse apicole, produse de brutărie/patiserie, dulcețuri, siropuri, alte conserve făcute în casă. Piesa de rezistență va fi din nou celebra telemea din lapte de oaie preparată de Nicolae Vlad, ciobanul din Vințu de Jos.

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos are acum o ”acoperire națională” după ce a devenit celebru în emisiunea lui Măruță de la ProTv, la AgroTv, la Antena 1.

Pe youtube are peste 2 milioane de vizualizări, în videoclipurile în care apare alături de interpreți de muzică populară. Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos promite amatorilor de marfă de calitate o brânză telemea din lapte de oaie de cea mai bună calitate și, de ”dulce”, un sloi de oaie făcut după o rețetă secretă, păstrată din moși-strămoși în familia sa.

Telemeaua lui Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos a fost singurul produs tradițional din județul Alba înregistrat în 2017 în Registrul Produselor Tradiționale din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea