“Ţânţarul”, la Luceafărul Oradea | Cornel Ţălnar rămâne în Liga a 2-a, urmând să se dueleze cu Bogdan Andone şi Alex Pelici

Antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar rămâne în Liga a 2-a, „Ţânţarul” urmând să preia din stagiunea viitoare pe Luceafărul Oradea, după ce sezonul precedent a pregătit pe FC Braşov, cu care s-a clasat pe poziţia a 7-a în ierarhia eşalonului secund.

În vârstă de 60 de ani, Cornel Ţălnar a purtat deja tratative cu oficialii grupării din Sânmarin şi, după toate probabilităţile, se va prezenta luni, la reunirea lotului bihorenilor. „Am discutat, lucrurile par în regulă, dar mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Ne gândim  la o campanie de transferuri importantă, să vedem ce jucători vor reuşi să aducem, pentru un obiectiv important, o clasare cât mai sus”, a menţionat Cornel Ţălnar, ce va fi ajutat, la fel ca şi sub Tâmpa, de secundul Florentin Petre. „Voi merge cu nea Cornel şi la acest proiect. Îl voi ajuta încă un sezon, apoi mă voi axa pe cariera de antrenor principal“, a spus şi Florentin Petre, citat de liga2.ro.

Elit ELIT

Pe a doua scenă mai sunt antrenori originari din Alba, sau care au conchetat cu fotbalul din judeţ, instalaţi în funcţii după încheierea campionatului. Astfel, nou-promovata AFC Hermannstadt l-a numit pe ex-uniristul Alexandru Pelici, iar aiudeanul Bogdan Andone a acceptat provocarea venită de la ASU Poli Timişoara, după ce a activat la Olimpia Satu Mare.

Dan HENEGAR