Rămâi conectat

Actualitate

Tânărul din Teiuş cercetat pentru tentativă de tâlhărie, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri,  31 octombrie 2014, În Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost depus  R.R.C., de 21 de ani, din Teiuş care este posesorul unui mandat de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

Tânărul a fost identificat şi reţinut, în data de 30 octombrie a.c., de poliţiştii din Teiuş, fiind bănuit de comiterea la data de 6 octombrie a unei tentative de tâlhărie asupra unui cetăţean în vârstă de 84 de ani, din Teiuş.

În cursul zilei de ieri, 30 octombrie, R.R.C. a fost prezentat Judecătoriei Aiud iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea