Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Tânărul apărător Sebastian Itu (Metalurgistul Cugir), la Gloria Bistrița!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul apărător Sebastian Itu (Metalurgistul Cugir) va evolua în retur la Gloria Bistrița, liderul Seriei 9 din Liga 3, fundașul în vârstă de 17 ani urmând să fie împrumutat până la finele stagiunii!

Tânărul Sebastian Itu, cel mai important produs al fotbalului cugirean din ultimii ani, are oportunitatea să se bată pentru promovarea în Liga 2 cu… Gloria Bistrița, grupare unde va evolua în primăvară!

Liderul Seriei 9, din care fac parte și cele 4 formații din Alba, îl dorește pe tânărul apărător central, iar “roș-albaștrii” agreează ideea unui împrumut până la vară, părțile înțelegându-se pentru această formă de colaborare (într-o primă fază). Sebastian Itu va împlini 18 ani în această primăvară (2 martie) și poate acoperi mai multe posturi în defensivă, dar și în linia de mijloc. Adrian Falub, antrenorul Gloriei Bistrița, dorește să-l testeze în acest sezon pe talentatul jucător, ce poate fi o soluție Under în campionatul viitor, în perspectiva accederii în eșalonul secund. S. Itu a debutat în eșalonul terț în noiembrie 2021, într-un derby “de Alba” cu AFC Unirea Alba Iulia, având la activ două stagiuni pe a treia scenă fotbalistică, și este fiul antrenorului Lucian Itu (45 ani), cel care pregătește Metalurgistul Cugir din 2019.

Metalurgistul Cugir iernează pe poziția a 7-a a Seriei 9, cu șanse reduse de a prinde play-off-ul, astfel că se întrevede în premieră o evoluție în play-out. Reunirea lotului este prevăzută în 22 ianuarie, iar o altă posibilă plecare este cea a portarului Csapo, la CSM Cetate Deva. Cantonamentul se va efectua la domiciliu, iar în privința achizițiilor, deocamdată nu s-au concretizat discuțiile. Este așteptată revenirea la antrenamente a atacantului Marcel Domșa, indisponibil în toamnă din pricina unei intervenții chirurgicale la genunchi. Amicale sunt cu Performanța Ighiu (27 ianuarie), CSU Alba Iulia (3 februarie), ACS Mediaș (10 februarie), CIL Blaj (17 și 23 februarie), căutându-se adversar pentru 2 martie.

Foto: Fan Metalurgistul (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea