Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără din Alba Iulia, acroşată de o maşină pe trecerea de pietoni

Alexandra Mates

Publicat

în

O tânără din Alba Iulia, în vârstă de 27 de ani, a ajuns la spital după ce a încercat să traverseze strada regulamentar.  Aceasta a fost acroşată de o maşină pe trecerea de pietoni de pe strada Ardealului. Femeia a fost rănită uşor şi nu a rămas internată în spital.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 25 ianuarie, ora 9.50, pe strada Ardealului din Alba Iulia.  L.C.A., în vârstă de 39 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia, care se afla în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului femeia a fost rănită uşor, fără a rămâne internată în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.
FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic

Bera Larisa

Publicat

în

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic În perioada 9 iulie – 30 august, la Muzeul Principia din Alba Iulia are loc „Școala de vară”, o activitate care propune două noi ateliere creativ-educative destinate celor mici. Structurate pe două teme principale: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea