Rămâi conectat

Actualitate

“Tânăr problemă” din Alba Iulia reținut de polițiști. Este bănuit de comiterea mai multor furturi în Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un tânăr care este bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

arestat la duba1Potrivit IPJ Alba, “miercuri 09 septembrie, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.N., de 19 ani, din Alba Iulia, un tânăr care este bănuit de comiterea mai multor furturi.

 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în data de 23 august 2015, a sustras mai multe produse alimentare dintr-un magazin din Abrud, iar în noaptea de 05/06 septembrie 2015 în timp ce se afla, împreună cu o cunoştinţă, într-o casă părăsită din Abrud, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi suma de 174 lei.

Faţă M.N. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 septembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea