Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Sebeș, prins de polițiști la volanul unui autoturism cu numere false de înmatriculare

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Tânăr din Sebeș, prins de polițiști la volanul unui autoturism cu numere false de înmatriculare

La data de 7 decembrie 2022, în jurul orei 15,30, pe strada Augustin Bena din municipiul Sebeș, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sebeș.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare, care erau aplicate pe autoturism, sunt atribuite altui autoturism.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea