Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Mogoș, suspectat de comiterea mai multor furturi, reținut de polițiștii din Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 10 noiembrie 2014, poliţiştii din Abrud au reușit identificarea şi reţinerea persoanei bănuite de comiterea, de pe raza comunei Mogoş, a trei furturi prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 9.600 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 05/06 noiembrie 2014, C.E.D., de 18 ani, din comuna Mogoş, a pătruns prin efracţie într-o magazie ce aparţine unui cetăţean din comuna Mogoş şi a sustras un aparat de sudură. În aceeaşi noapte, tânărul, folosind acelaşi mod de operare, a pătruns într-un magazin din comună şi a sustras o sumă de bani, băutură, ţigări şi produse alimentare.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în noaptea de 09/10 noiembrie 2014, C.E.D a pătruns prin efracţie într-un alt magazin alimentar din comuna Mogoş şi a sustras țigări, băutură şi cafea în valoare de 3.500 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu.

Faţă de C.E.D. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 noiembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea