Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr din județul Alba, reținut de polițiști după o percheziție domiciliară. Este suspectat de furtul mai multor unelte electrice din două gospodării din Luduș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din județul Alba, reținut de polițiști după o percheziție domiciliară. Este suspectat de furtul mai multor unelte electrice din două gospodării din Luduș

Un tânăr de 20 de ani, din județul Alba, a fost reținut de polițiști în urma unor percheziții domiciliare, fiind suspectat de furtul mai multor scule electrice din două gospodării din Luduș.

 

În cursul acestei dimineți, 27 februarie a.c., polițiștii orașului Ludus, sub supravegherea procurorului de caz, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Alba, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Un tânăr de 20 de ani, din județul Alba, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

În fapt, la data de 24 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la furtul mai multor unelte electrice, în valoare de 2.700 de lei, din două gospodării aflate în orașul Luduș, dar și cu privire la o tentativă de furt dintr-un adăpost pentru animale, din localitatea Ațintiș.

Citește și: Peste 500 de autovehicule destinate transportului de persoane și marfă, verificate de polițiștii din Alba: Aproape 200 de șoferi au fost sancționați

Urmare a perchezițiilor efectuate în județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 2.200 de lei, dar și alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

De asemenea, cu ocazia perchezițiilor, a fost identificat un autovehicul, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la săvârșirea faptelor.

Două mandate de aducere au fost puse în executare, iar în baza probatoriului administrat, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Acesta a fost condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști și a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea