Tânăr din Cugir, reținut după ce a amenințat un minor cu un pistol cu gaz, deținut ilegal

Poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr din oraş, care,  folosindu-se de o armă neletală, deţinută ilegal, l-a ameninţat pe un alt tânăr. Azi, 24 aprilie, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.  

În seara zilei de 23.04.2017, în jurul orelor 21.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de către un minor de 14 ani, din Cugir, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Cugir, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu un tânăr din oraş, a fost ameninţat, cu o armă, de către acesta.

INFORMARE COVID-19

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul incidentului, iar la scurt timp l-au identificat pe F.A.C., de 22 de ani, din Cugir, asupra acestuia fiind găsită o armă neletală, supusă autorizării (pistol cu gaz), cu care, se pare că l-ar fi ameninţat pe minor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Cugir, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba, s-a stabilit faptul că F.A.C., deţinea arma în mod ilegal, aceasta fiind din categoria celor neletale, supuse autorizări.

Faţă de F.A.C. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor ameninţare şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost reţinut, iar în cursul zilei de azi, 24 aprilie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum şi pentru stabilirea modului în care tânărul a intrat în posesia armei neletale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...