Rămâi conectat

Curier Județean

Tânar din Blaj depistat de polițiști cu înscrisuri false pe certificatul de înmatriculare: S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 23 de ani, din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști cu înscrisuri false pe certificatul de înmatriculare.

La data de 18.10.2020, în jurul orelor 16,20, poliţiştii din Blaj au oprit pentru control un autoturism condus, pe strada Calea Clujului din municipiu, de un tânăr de 23 de ani, din Blaj.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pe certificatul de înmatriculare prezentat de conducătorul auto apăreau menţiuni false privind inspecţia tehnică periodică.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local Pentru a oferi locuitorilor lor, navetiști permanenți sau doar ocazionali, un serviciu de transport public sigur și confortabil, orașul Teiuș și comunele Stremț și Berghin au aderat la Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia (A.I.D.A.) – Transport Local, potrivit unor hotărâri adoptate de către consiliile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea