Tânăr din Berghin aflat sub control judiciar, implicat într-o bătaie, la Hațeg – A fost reținut de polițiști și propus pentru arestare preventivă

Paul Voicu - Primar 2020

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba (aflat sub control judiciar), și altul în vârstă de 40 de ani, din oraşul Haţeg (cu antecedente penale), au fost reținuți, joi, de polițiști și sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

arestariCei doi suspecţi au fost reţinuţi în urma intervenţiei poliţiştilor Formaţiunii de Ordine Publică Haţeg, care s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în noaptea de 16/17.03.2016, pe strada Aleea Centralei, din Haţeg, pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane sunt implicare într-un conflict spontan.

ELIT

Toţi cei implicaţi în altercaţie (în total 10 persoane) au fost conduşi la sediul Poliţiei, audiaţi şi puşi sub acuzare în calitate de suspecţi, sub diferite forme de participaţie, sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Suspecţii reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Hunedoara, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de 18.03.2016  Judecătoriei Haţeg, cu propunerea de arestare preventivă. (Z.U.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...