Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Baia de Arieș învinuit că a furat un telefon mobil, cercetat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii compartimentului de investigaţii criminale din Baia de Arieş l-au identificat pe Adrian M, de 18 ani, din localitate, ca principal suspect într-un caz de furt, faptă comisă în noaptea de 13/14 mai a.c.

Polițiștii au stabilit că în noaptea respectivă,  în timp ce se afla în incinta unui local  din oraş, tânărul a sustras un telefon mobil ce aparţinea unui bărbat.

În cadrul cercetărilor efectuate s-a stabilit că Adrian M. este și autorul unui furt dintr-un autoturism (comis în noaptea de 30 aprilie/1 mai a.c.), din care  a sustras o mapă cu documentele mașinii, actul de identitate  şi permisul de conducere al proprietarului. Documentele au fost ulterior recuperate şi predate persoanei vătămate.

Faţă de suspect se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea