Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști pentru FURT CALIFICAT și tentativă de furt. A intrat prin efracție într-un magazin și a sustras o sumă de bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de furt şi a unei tentative de furt. A fost reţinut şi va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de 23 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt şi a unei tentative de furt, ambele reclamate poliţiei în dimineața zilei de 17 august.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16/17 august 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin situat pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia şi ar fi sustras sertarul casei de marcat în care era suma de 200 de lei.

Se pare că, în aceeaşi noapte, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracţie şi într-o altă societate comercială situată tot pe Bulevardul Revoluţiei, însă a renunţat la activitatea sa infracțională.

Poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 august, să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean În Alba Iulia se găsesc ruinele unui monument istoric de o valoare inestimabilă, acestea datând din secolele X- XI, cu influențe bizantine. Situl arheologic, situat în inima cetății Alba Carolina, reprezintă un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea