Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 29 de ani din comuna Horea, ARESTAT preventiv, după ce și-a agresat bunica și mama. Avea ordin de restricție și nu se putea apropia la mai puțin de 50 de m de acestea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni l-au reţinut pe un bărbat de 29 de ani, din comuna Horea, care nu a respectat hotărârea instanţei de a nu se apropia de unii membri ai familiei sale şi şi-a agresat şi ameninţat bunica şi mama.   

La data de 27.08.2017, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie de 74 de ani, din localitatea Baba, comuna Horea, cu privire la faptul că, nepotul său, T.D.C., de 29 de ani, din aceeaşi comună, a agresat-o şi a ameninţat-o că-i dă foc.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la domiciliul reclamantei, a rezultata că, la data de 27.08.2017, T.D.C., a încălcat obligaţia stabilită de judecătoria Cîmpeni de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de bunica sa şi de locuinţa acesteia şi s-a deplasat acasă la aceasta, pentru a obţine de la ea o sumă de bani şi, întrucât a fost refuzat, a devenit violent şi a agresat-o şi a ameninţat-o.

Totodată, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi asupra mamei sale, care locuieşte în aceeaşi casă cu bunica sa.

Faţă de T.D.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, iar în cursul zilei de ieri, 28 august, a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi ulterior, instanţei de judecată care a hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea