Tânăr de 16 ani din Câmpeni, REȚINUT de polițiști. A fost prins în flagrant, în timp ce încerca să fure dintr-un magazin din oraș

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Cîmpeni l-au prins, în flagrant, pe un tânăr ce a încercat să fure   dintr-un magazin din oraş. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţa a fost sesizată anterior.

În seara zilei de 10 mai a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că a observat o persoană suspectă în interiorul unui supermarket din oraş.

ELIT

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp l-au identificat pe un minor, de 16 ani, din Cîmpeni, care ar fi pătruns, prin efracţie, în magazin, cu intenţia de a sustrage bani, însă ar fi renunţat la activitatea infracțională în momentul în care s-a declanșat sistemul de alarmare al magazinului, încercând să-şi asigure scăparea.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul este bănuit şi de comiterea unui alt furt din casa de marcat al unui magazin alimentar din Cîmpeni.

Mihail David - 2020

Poliţiştii l-au reţinut, iar în cursul zilei de azi, 11 mai, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...