Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr albaiulian în arest pentru 30 de zile – Este cercetat pentru comiterea mai multor furturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

N.D, tânărul de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, a fost prezentat la Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de către unitatea de parchet competentă şi a emis, pe numele tânărului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Informaţii de background:

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr din municipiul Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13.06.2015, a unei infracţiuni de furt, constând în sustragerea, dintr-o hală de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Politiei Mun. Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale, în sarcina lui reţinându-se faptul că în perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri.

Cercetările continuă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea