Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr albaiulian arestat pentru viol. De curând, el a fost eliberat din închisoare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr albaiulian în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv luni, 9 aprilie pentru viol. Florin Marius Buha este suspectat că prin ameninţare şi violenţe a obligat o femeie să întreţină cu el raporturi sexuale.

Din cercetările Poliţiei Municipiului Alba Iulia reiese că femeia a fost abuzată sexual în nopţile de 6 şi 7 aprilie 2012. Atunci, Florin Marius Buha care a fost eliberat de curând din închisoare s-a deplasat la locul unde femeia în vârstă de 34 de ani locuieşte, respectiv într-o staţie de pompare a apei din Alba Iulia, unde, folosind violenţa verbală şi fizică, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Femeia care are domiciliul în Hunedoara locuieşte în adăposturi improvizate împreună cu alte persoane ale străzii. Suspectul a fost reţinut iar în cursul zilei de ieri, 9 aprilie a fost   prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe suspect instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea