Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Talibanii elimină imaginile cu femei din magazine: „Proprietarii de afaceri trebuie să respecte valorile etice în tipărirea reclamelor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talibanii elimină imaginile cu femei din magazine: „Proprietarii de afaceri trebuie să respecte valorile etice în tipărirea reclamelor”

Autorităţile talibane din Afganistan continuă să elimine imaginile cu femei din reclame pe panourile publicitare şi din vitrine în capitala Kabul, relatează luni DPA.

Într-un comunicat, autorităţile municipale din Kabul au declarat că toate panourile publicitare şi reclamele care contravin legii islamice şaria vor fi eliminate. Toţi proprietarii de afaceri trebuie să respecte „valorile etice” în tipărirea panourilor publicitare şi a reclamelor, se arată în comunicat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imagini distribuite pe contul oficial de Twitter al primăriei arată feţele femeilor pictate sau zgâriate pe panourile publicitare şi în vitrinele saloanelor de înfrumuseţare şi croitorii.

Purtătorul de cuvânt Nematullah Barakzai a declarat pentru DPA că autorităţile sunt obligate să acţioneze după o decizie a cabinetului.

După ce au pus mâna din nou pe putere, talibanii au redus semnificativ drepturile femeilor. În multe cazuri, ele nu se mai pot întoarce la locurile de muncă. Majoritatea şcolilor secundare pentru fete sunt închise, mai notează sursa citată de Agerpres.

Protestele de stradă ale femeilor activiste au fost reprimate violent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea