Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suspectul în cazul crimei de la Alba Iulia a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, duminică noaptea, reţinerea unui bărbat de 31 de ani, suspectat că l-a înjunghiat pen Nicolae Bora, albaiulianul găsit mort în casă. Este vorba de B. C. E. care a fost reţinut pentru 24 de ore și este cercetat pentru omor.

În noaptea de 14/15 decembrie, în timp ce se afla la locuința victimei, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni care au condus la deces. Luni va fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează procurorii.

Bărbatul ucis a fost găsit de fratele său, care a încercat, fără succes, pe parcursul întregii zile, să-l contacteze telefonic. Văzând că nu-i răspunde, în jurul orei 17.00, s-a deplasat la locuința acestuia (din zona str. Vânătorilor – Cetate) și l-a găsit căzut în bucătărie. A semnalat imediat cazul prin 112. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că victima prezenta mai multe plăgi înjunghiate, ușa de la intrare avea urme de efracție iar locuința era răvășită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea