Rămâi conectat

Actualitate

Suspecti din Alba Iulia și Zlatna, cercetaţi pentru furt şi distrugere

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, luni 15 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au identificat doi suspecţi din Alba Iulia, ca fiind autorii unei infracţiuni de furt de fier vechi şi distrugere, fapte săvârşite pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, la începutul lunii iulie 2013.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că  Daniel V., de 45 ani, din Alba Iulia, împreună cu un minor de 15 ani au pătruns în subsolul unei case aflate în construcţie, de unde au sustras mai multe bunuri şi materiale feroase. Faţă de cei doi suspecţi se efectuează cercetări, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat  și distrugere. 

În aceeși zi,  un bărbat de 52 de ani din Zlatna a sesizat Poliţia oraşului Zlatna, despre faptul că în perioada 13 – 14 iulie, persoane necunoscute i-au sustras de sub balconul apartamentului în care locuieşte, mai multe piese auto din fier, cauzându-i astfel un prejudiciu de 2.000 lei. În urma cercetărilor a fost identificat principalul suspect de comiterea infracţiunii, în persoana lui Claudiu B., de 30 de ani,   din Zlatna, care în seara zilei de 13 iulie s-a deplasat pe o stradă din localitatea Zlatna şi, de sub balconul persoanei vătămate a sustras mai multe piese auto din fier pe care le-a valorificat la un centru de colectare al fierului vechi. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat în totalitate.

În continuare, faţă de Claudiu B., se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea