Rămâi conectat

Politică Administrație

SURSE| PNL Alba va susține ambele moțiuni. Organizația, împărțită între Orban și Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba va susține ambele moțiuni. Organizația, împărțită între Orban și Cîțu

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, astăzi a avut loc o întâlnire a PNL Alba la Sebeș, la care au fost prezenți liderii locali ai partidului.

Potrivit acelorlași surse, moțiunea lui Ludovic Orban a obținut 64 de voturi, în timp ce moțiunea lui Florin Cîțu a primit 62 de voturi.

Astfel, liberalii din Alba vor susține ambele moțiuni ale celor doi candidați.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, consideră că sunt trei variante de soluţionare a crizei politice, fie ca premierul Florin Cîţu să rămână “agăţat în cuiul de la sediul PSD”, să demisioneze sau să treacă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, relatează News.ro.

„Există câteva soluţii: să rămână agăţat de sprijinul PSD, agăţat în cuiul de la sediul PSD, să demisioneze sau să treacă o moţiune de cenzură împotriva Guvernul Cîţu. Astea sunt cele trei variante mari de soluţionare a crizei politice şi guvernamentale cu care se confruntă România astăzi, care o să aibă efect şi asupra aprobării PNRR, din păcate”, a declarat joi, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

El s-a referit şi la decizia miniştrilor USR PLUS de a demisiona, menţionând că aceştia au fost puşi la zid şi dacă nu aveau nicio reacţie înseamna că ei accepta orice fel de decizie a premierului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Parcelă de peste 18.000 mp, din zona economică a municipiului, scoasă la licitație de Primăria Alba Iulia: Preț de pornire, durata de concesionare și obligații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcelă de peste 18.000 mp, din zona economică a municipiului, scoasă la licitație de Primăria Alba Iulia: Preț de pornire, durata de concesionare și obligații Consiliul Local din Alba Iulia a aprobat, în ședința de joi, 29 februarie, scoaterea în procedură de licitație publică a unei parcele în suprafață de 18.104 metri pătrați, situat în apropierea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea