Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Fotoliul șefei Finanțelor Publice Alba se clatină puternic – ANAF va demite 28 şefi din administraţii fiscale judeţene

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Iacob are ”zilele numărate” la șefia Finanțelor Publice Alba. Se pare că aceasta se află printre cei 28 de şefi din administraţiile finanţelor publice judeţene care nu şi-au îndeplinit ţintele de încasări stabilite pentru luna septembrie din acest an și, în consecință, vor fi demişi.

Au fost evaluaţi toţi directorii din administraţiile judeţene privind planul de încasări pe septembrie şi probabil vor fi demişi din funcţie cei care nu au performat la un nivel aşteptat„, au declarat pentru ziarele centrale reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Printre județele vizate se mai află: Cluj, Sibiu, Maramureș, Timiș, Constanța, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Olt, Dolj, Caraş, Ilfov şi sectoarele 1 şi 5 din București.

Reamintim că Maria Iacob a revenit pe postul de director executiv al Direcţiei Generale de Finanţe Publice (DGFP) Alba în data de 2 iulie 2012. Ea a mai ocupat această funcţie în perioada Guvernului Tăriceanu, fiind schimbată în anul 2009.

Un an mai târziu, Iacob a revenit la conducerea Finanţelor Publice din Alba, după ce a obţinut în instanţă o hotărâre definitivă în procesul cu ANAF, care a considerat ilegală demiterea sa din funcţie.

În anul 2011 Maria Iacob, care este şi membru PNL Alba, a fost detaşată la conducerea Direcţei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Alba, în locul ei fiind numit Marius Zinca. Ordinul de detaşare al acesteia fusese prelungit anterior de fostul guvern.

Odată însă cu expirarea detaşării la la conducerea Vămii din Alba Iulia şi schimbarea Executivului şi numirea unui nou ministru al Finanţelor Publice, Iacob a revenit pe postul de director al DGFP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea