Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| „Surpriză”: Tot dialogul premierului cu ION a fost regizat. Scena a fost pregătită în avans

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Surpriză”: Tot dialogul premierului cu ION a fost regizat. Scena a fost pregătită în avans

Tot dialogul premierul Nicolae Ciucă cu ION, consilierul care folosește inteligența artificială, a fost regizat, în fapt o scenetă pregătită în avans.

Cel care a recunoscut asta este Nicu Sebe, head of AI la compania Humans, cel care a realizat robotul. Declarația a fost făcută într-un dialog cu Dragoș Stanca.

„Nu pot să spun că este finalizat, este în prima fază, dar oricum este o chestie reală care există”, a spus Sebe în podcastul lui Dragoș Stanca.

YouTube video

„Cineva a dat play răspunsurilor care au fost preînregistrate, ca să spunem lucrurilor pe nume. Nu a fost ca la ChatGPT că îți răspunde în timp real, nu?”, a întrebat Dragoș Stanca.

„În acel moment, într-adevăr așa a fost, dar sistemul poate să facă și răspunsurile”, a spus Nicu Sebe.

Consilierul premierului

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat la 1 martie că are un nou consilier la Guvern. Este un robot dotat cu inteligență artificială pe nume Ion, care va avea rolul să preia mesajele din mediul online și va prezenta Guvernului problemele de zi cu zi ale românilor. Premierul Nicolae Ciucă a și vorbit cu robotul Ion, care este asemănător unei oglinzi. Întreg dialogul a părut inițial foarte spontan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea