Ziarul Unirea

„Suntem solidari cu cei care au manifestat la Alba Iulia şi în ţară”, susţine Ioan DÎRZU, preşedintele PSD Alba

    În aproape 20 de judeţe din ţară, printre care şi Alba, au avut loc în ultimele zile proteste împotriva Guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu. În municipiul Alba Iulia, peste 300 de persoane au protestat duminică, timp de peste două ore, manifestându-şi nemulţumirea faţă de plecarea medicului Raed Arafat din conducerea ministerului Sănătăţii, dar şi faţă de viaţa de mizerie pe care o duc. Liderul PSD Alba Ioan Dîrzu, ne-a declarat că este solidar cu toţi cei care au manifestat în municipiul nostru, cerându-şi dreptul la un trai decent. „Protestele care au avut loc în ultimele zile în mai multe oraşe ale ţării împotriva actualei puteri nu reprezintă nicio surpriză, românii au ieşit în stradă pentru că nu mai suportă presiunea unei guvernării incompetente. În calitate de albaiulian, sunt solidar cu toţi cei care au protestat duminică în municipiul nostru, cu cei care se gândesc îngroziţi la ziua de mâine, cu cei care trăiesc la limita sărăciei şi nu îşi mai pot achita datoriile la bănci, pierzându-şi astfel locuinţa pentru care au agonisit o viaţă întreagă, cu medicii, profesorii, funcţionarii publici, cadrele militare şi angajaţii MAI care şi-au primit salariile diminuate, cu şomerii care îşi caută cu disperare un loc de muncă, cu pensionarii care îşi drămuiesc fiecare leu şi nu reuşesc să-şi cumpere medicamentele de care au nevoie. Românii simt că le-a ajuns cuţitul la os şi din păcate viitorul este sumbru. Firmele mici şi mijlocii, adevăratul motor al unei economii funcţionale, sunt sugrumate de clientela actualei puteri. Deşi pot aduce noi locuri de muncă, IMM-urile vor fi falimentate în continuare de Guvernul PDL, care nu este în stare să găsească măsurile corecte pentru mult aşteptata relansare economică”, ne-a declarat Ioan Dîrzu. Preşedintele PSD Alba a mai precizat că, au fost momente în care şi-ar fi dorit să lase deoparte haina de politician pentru a fi alături de cei care protestează în stradă, faţă de actuala putere. „Nu doresc însă să ofer posibilitatea reprezentanţilor Puterii să ducă în derizoriu o acţiune pornită din prea multă suferinţă, susţinând astfel că manifestaţiile românilor sunt politice. Trebuie să recunoaştem că cei care ne conduc marchează, în sfârşit, o primă realizare după doi ani de guvernare sufocantă: au reuşit să-i unească pe români! Retragerea proiectului Legii Sănătăţii, de către Traian Băsescu, care a ajuns să fie şi reprezentant al Guvernului, reprezintă indiscutabil o izbândă a societăţii civile. Actuala guvernare primeşte un vot de blam din partea românilor care au ales să protesteze în stradă faţă de sărăcirea acestei ţări şi faţă de o putere care nu-i mai reprezintă. Din păcate, în privinţa sărăciei locuitorilor, România se află între primele state ale UE. Aproape jumătate dintre români trebuie să-şi ducă traiul de zi cu zi având la dispoziţie resurse limitate”. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

anda 16 ianuarie 2012 at 22:19

Daca voi ati organizat MITIGUL macar sa fiti solidari cu voi

Dorin 16 ianuarie 2012 at 22:33

Oare atatia membri de partid are USL -ul in Alba Iulia ?… cam multi 🙂

Totaiai 17 ianuarie 2012 at 8:12

Zise Dorin, limbricul portocaliu !

dolfi 16 ianuarie 2012 at 23:10

pai voi si peneleul ati organizat asa zisul miting din alba iulia. Sper ca ati inteles ca albaiulienii nu va mai vor nici pe voi nici pe penelisti si bineinteles nici pe pedelisti. Sa va ia dracu pe toti… comunisti din esaloanele 2 si 3 ale PCR!
La vidanja istoriei cu voi si asta cat mai repede!
Doamne Ajuta!

Nicu 17 ianuarie 2012 at 19:01

Mai dolfi tu ai mari probleme de sanatate…schizofrenicule! Tu dracuiesti si pe urma zici Doamne Ajuta! Pai pe cine a ajute domnu mai? Pe mata din mormant cand o mananca viermii?

ela 17 ianuarie 2012 at 9:45

dolfi, frustările te copleşesc, şi nu ai discernământ când te exprimi. ex:” Sa va ia dracu pe toti…” iar mai apoi:”Doamne Ajuta!”
Te încadrezi perfect între colegii tai de partid Urban, Baconschi & comp. Poate că eşti singur în lumea ta, fără bunici pensionari,persoane bolnave, fără bugetari sau copii în familie.” Idealurile” comandantului vostru suprem sunt mai presus decât omenia, în opinia ta?

dolfi 17 ianuarie 2012 at 12:42

au ajuns toate curvele si ciurucurile PCR-iste sa-si dea cu presupusul pe forumuri si sa se erijeze in psihologi. Nu am nici un „comandant”! Spre deosebire ca tine si lichelele de teapa ta, nu am nevoie de un handicapat sa ma conduca. De ce amesteci omenia cu gunoiul derivat din esaloanele 2 si 3 ale PCR? Imi mentin pozitia… La gunoi cu ei cu toti! si cu sustinatorii lor!
Frustrati sunteti voi toti lingaii de partide-pupincuristi cu acte care sperati ca daca ii dam jos pe astia si ii punem pe aialalti va va merge si voua bine ca sa moara capra vecinului.Frustrarile si stresul va macina si rabufniti pe forumuri!

Costel* 17 ianuarie 2012 at 12:54

Domnul Basescu este Presedintele nostru nu … „capra vecinului”. Este un mare iubitor de popor. Cei mai dragi romani ai dumnelui sunt „pensionarii”, pentru ca acestia „traiesc bine”.

ionica 17 ianuarie 2012 at 10:36

De ce abuzati de bunatatea cititorilor,intoxicindu-ne privirile saptaminal cu 1-3 poze ale acestui individ?Unde-i decenta,discretia si respectul?In toate trebuie sa existe o masura,iar ce-i prea mult nu-i sanatos!!!

Dan-dana 17 ianuarie 2012 at 10:48

Ionica, tata, nu te pune nimeni sa privesti poza individului, alege-ti poza care-ti place…!

EU 17 ianuarie 2012 at 10:44

12000-15000 sunteti in toata tara

Erata 17 ianuarie 2012 at 11:13

Erata este pentru – EU – si inca 12-15 milioane care nu am manifestat pe strada…

Noi 17 ianuarie 2012 at 11:21

De ce vorbeşti la pers. 3? Pentru că tu ai rămas singur?
„Trebuie să recunoaştem că cei care ne conduc marchează, în sfârşit, o primă realizare după doi ani de guvernare sufocantă: au reuşit să-i unească pe români!”din textul prezentat. E de ajuns să înţelegi că guvernul pică?

scoorpionulrosu 17 ianuarie 2012 at 20:00

Lasa ca vezi tu cati suntem la alegeri!!

Comentariile sunt oprite