Rămâi conectat

Ştirea zilei

Strângere de FONDURI pentru o mămică din Alba Iulia: Bicicletele băieților săi au fost furate chiar de Ziua Copilului. Comunitatea s-a unit pentru a cumpăra altele noi

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strângere de FONDURI pentru o mămică din Alba Iulia: Bicicletele băieților săi au fost furate chiar de Ziua Copilului. Comunitatea s-a unit pentru a cumpăra altele noi

Președintele Asociației Emanoil, Slevaș Teofil, organizează o campanie de strângere de fonduri pentru a achiziționa două biciclete noi pentru o mămică din Alba Iulia.

Gestul vine în urma un incident nefericit petrecut în ziua de 1 iunie, de Ziua Copilului, când bicicletele a doi copii au fost furate chiar din scara blocului în care locuiește familia.

Cu toate că bicicletele erau legate cu un antifurt și se aflau în fața ușii, la etajul 1, acestea au fost sustrase fără ca autorii să fie identificați, deși există camere de filmat în zonă.

Cu dorința de a face o bucurie acestor copii, președintele Asociației Emanoil a demarat o inițiativă personală pentru a strânge fondurile necesare achiziționării a două biciclete noi.

CITEȘTE ȘI: HOȚI de biciclete, căutați în Alba: O mămică cere ajutor pentru a recupera cadourile luate pentru băieții săi, de 1 iunie

Până în prezent, campania a reușit să strângă suma de 2200 de lei, iar obiectivul total este de 3500 de lei pentru a putea achiziționa bicicletele dorite. Slevaș Teofil le-a cerut oamenilor să îi contacteze în privat, prin intermediul Facebook, Whatsapp sau telefonic, la numărul 0786585877, pentru a contribui la această cauză nobilă.

Familia căreia îi este destinată această donație este descrisă drept minunată, credincioasă și foarte tânără, depunând eforturi considerabile pentru a crește frumos cei 5 copii ai săi.

Comunitatea s-a mobilizat rapid și se implică activ în această inițiativă, demonstrând un comportament civilizat și creștin, în încercarea de a face o diferență în viața celor care au nevoie. Slevaș Teofil a precizat, pentru ziarulunirea.ro, faptul că persoane și din afara județului nostru au contribuit cu bani la această campanie, președintele Emanoil mulțumindu-le tuturor oamenilor cu suflet mare care au participat până acum la strângerea de fonduri.

Gesturile mici și solidaritatea sunt cele care aduc bucurie și schimbări pozitive în societate, iar această campanie reprezintă un exemplu elocvent în acest sens.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea