Rămâi conectat

Curier Județean

ȘTIREA TA: Profesorii de la Școala Întregalde îl contrazic pe Sorin Bumb – salariile s-au primit la timp!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Referitor la declarațiile democrat-liberalului Sorin Bumb care anunța ieri, într-o conferință de presă, că profesorii din Râmeț, Mogoș, Ocoliș, Poșaga și Întregalde au rămas fără bani înainte de sărbători deoarece nu și-au primit salariile, am primit pe adresa de mail următoarea precizare de la conducerea Școlii Gimnaziale Întregalde:

Potrivit declarației d-lui administrator public Sorin Bumb, considerăm ca într-adevăr problemele din învățământ trebuie să reprezinte o prioritate pentru societate și „politicieni” dar asta nu înseamnă că se pot declara lucruri neadevărate, cum este cel referitor la restanțele salariale ale profesorilor de la Școala Gimnazială Întregalde.

Profesorii din unitatea noastră școlară și-au primit salariile la timp, nefiind înregistrate întârzieri de plată nici în pragul sărbătorilor pascale așa cum declara d-l Bumb, ba din contră salariile au fost achitate chiar mai repede, mai exact pe data de 30 aprilie”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea