Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ȘTIREA TA| Prevenția și protecția sunt un lux pe o rută de transport în comun din ALBA: „Nici șoferul nu poartă mască”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| Prevenția și protecția sunt un lux pe o rută de transport în comun din ALBA: „Nici șoferul nu poartă mască”

Potrivit informațiilor transmise de către un cititor redacției ZiarulUnirea.ro pe ruta Alba Iulia – Cugir, județul Alba, în mijlocul de transport în comun, prevenția și protecția sunt un lux, ori o întâmplare.

„Ieri am mers pe această rută și am rămas efectiv îngrozit. Mai mult de jumătate din călători nu purtau deloc mască. Dar ce să ne mai mirăm dacă nici ȘOFERUL nu purta mască de protecție! Ce exemplu dă la ceilalți călători, dacă însăși șoferul nu poartă mască?

Pe de altă parte, era foarte mare înghesuială și plin de oameni în autobuz, bineînțeles, fără mască. Stăteau chiar și câte 3-4 unul lângă altul, fără mască. Un om stătea foarte aproape de mine și nu purta mască, „îmi sufla în gură” , cum s-ar spune.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA| Pe o rută de transport în comun din ALBA, în valul patru, se circulă pe sistemul „conserva cu sardine”

Bineînțeles că am făcut o sesizare și către compania de transport, dar aceștia nu au răspuns în nici o manieră.

Dacă nu se iau măsuri concrete și sigure pentru prevenirea COVID-19 și controale intense în mijloacele de transport, cum am vrea să scăpăm de această pandemie? Ne mai mirăm de cazurile de COVID-19, când în mijloacele de transport oamenii stau ,,relaxați și fără mască de protecție”. Cel mai jignitor lucru, este că însăși șoferul nu poartă mască.

Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea