Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Lipsa marcajelor pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, noaptea, pe timp de ploaie, face ca traficul să devină de coșmar

Ziarul Unirea

Publicat

în

trafic cosmar sebesLipsa marcajelor pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, noaptea, pe timp de ploaie, face ca traficul să devină de coșmar

DN1, între  Sebeș și Alba Iulia, chiar dacă a fost proaspăt asfaltat, fapt pentru care responsabilii cu drumul merită felicitați, e un coșmar nu numai ziua când, așa cum se știe, devine foarte aglomerat și se stă în coloană, ci și noaptea, mai ales pe timp de ploaie, când, din cauza lipsei marcajelor, șoferii orbiți de lumina farurilor ”bâjbâie” pe carosabil.

Situația ne-a fost semnalată joi noaptea, de un cititor ziarulunirea, care a trimis pe adresa redacției o fotografie însoțită de un mesaj.

”Chiar dacă drumul a fost reabilitat de curând, pentru siguranța traficului marcajele ar fi trebuit să fie terminate demult. Asta ca să nu mai amintim că în statele europene, din rândul cărora ne dorim și noi să facem parte, drumurile sunt foarte bine marcate, chiar și atunci când se efectuează lucrări”, spune acesta.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea