ȘTIREA TA: Lipsa marcajelor pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, noaptea, pe timp de ploaie, face ca traficul să devină de coșmar

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

trafic cosmar sebesLipsa marcajelor pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia, noaptea, pe timp de ploaie, face ca traficul să devină de coșmar

DN1, între  Sebeș și Alba Iulia, chiar dacă a fost proaspăt asfaltat, fapt pentru care responsabilii cu drumul merită felicitați, e un coșmar nu numai ziua când, așa cum se știe, devine foarte aglomerat și se stă în coloană, ci și noaptea, mai ales pe timp de ploaie, când, din cauza lipsei marcajelor, șoferii orbiți de lumina farurilor ”bâjbâie” pe carosabil.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Situația ne-a fost semnalată joi noaptea, de un cititor ziarulunirea, care a trimis pe adresa redacției o fotografie însoțită de un mesaj.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Chiar dacă drumul a fost reabilitat de curând, pentru siguranța traficului marcajele ar fi trebuit să fie terminate demult. Asta ca să nu mai amintim că în statele europene, din rândul cărora ne dorim și noi să facem parte, drumurile sunt foarte bine marcate, chiar și atunci când se efectuează lucrări”, spune acesta.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Albaiulean 12 august 2016 at 20:42

Lipsa marcajului pe ruta Sebes-Alba Iulia nu e buba,ca azi 12.8.2016 la orele 18,20 eram cu auto langa moara Balcescu din A-Iulia si in pas de melc la orele 19,50 am intrat in Sebes !!!!!!Era o coada auto din Lancram-autostrada pana in Partos si intreb de ce nu sunt scoase patrulele de circulatie sa mareasca ritmul de melc….!Daca ati stii ce nemultumiti sunt soferii si ce injuraturi dau celor care nu au facut autostrada Sebes-Alba Iulia.Auzi Iohanis si Ciolos,veniti se vedeti debandada mai ales in Partos unde se inghesuie cei ce merg pe cele 2 benzi.Nu se faceau marcaje,dar de ce e asa traficul ?Unde e politia rutiera?

cici1800 12 august 2016 at 22:32

lipsa marcajului intre Alba si Sebes a fix pix in conditiile in care sunt 3 linii drepte.
Sa vezi cum e pe Valea Oltului noaptea pe ploaie.

legat de aglomeratie: sectorul Alba Sebes este un sector de o banda pe sens in care se varsa masini de pe o autostrada Deva – Sibiu (aproape intrega) si din directia Cluj. E ca la Bucuresti dimineata la 8 cand in Militari sa formeaza coada de kilometrii.

Cand va fii autostrada Sebes- Cluj, aglomeratia se va muta la intrare in Cluj, unde vei sta cu orele pentru ca infrastructura din Cluj nu va putea prelua trafic de pe o autostrada. Si acum uneori dimineata pe Calea Turzii stai de iti ies peri albi.

florinb2167 13 august 2016 at 7:32

Numai ce au terminat cu asfaltatul si au si aparut deja si aparut gropile in asfalt.Ce ziceti de asta?

Bălălău 13 august 2016 at 15:18

Și cui îi pasă ,cioclilor de la rutieră care adună morții de pe drumurile Rromâniei plătiți de la buget să prevină accidentele nu să se laude cu numărul și valoarea amenzilor aplicate …..vai de mama noastră !

Vlad 14 august 2016 at 10:46

Lucrare care se poate face intr-o zi nu sunt in stare sa o faca de atata timp.
Totusi cine raspunde de gropile din asfalt. Cine plateste din buzunarul propriu reparatiile? Drumul asfaltat de cateva saptamani e plin de gropi la 3 poduri..

Unu 14 august 2016 at 13:25

Fratilor am mers pe drumu ala aseara (sambata noaptea) si va spun sigur ca e plin de gropi incepand de la iesirea din Lancram pana la intrarea in municipiu . JOS CU MAFIOTII ! Sa plateasca reparatiile din banii lor.

Comentariile sunt oprite