Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Cetăţeni nemulţumiţi de comportamentul unei femei care le distruge fără motiv mașinile, în apropiere de Liceul Sf. Iosif, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O reclamaţie a venit pe adresa redacţiei Ziaruluiunirea.ro săptămâna aceasta, exprimând nemulțumirea mai multor cetățeni din Alba Iulia. Aceștia sunt indignați de comportamentul unei femei care le distruge, fără motiv, mașinile parcate fie pe strada principală, fie pe cea laterală, în apropiere de Liceul Sf.Iosif.

Oamenii relatează că “această doamnă își duce și aduce nepoata de la Liceul Sf.Iosif și face zilnic un gest incalificabil. Se răzbună pe mașinile parcate în apropierea școlii, fie ele pe strada principală sau strada laterală, cea cu magazinul de vopsele, distrugându-le oglinzile, lovind mașinile și înjurând pe proprietarii acestora.

De multe ori soțul și-a găsit oglinda laterală lovită, îndoită, dar zilele acestea a prins-o în fapt, doamna neștiind că sunt persoane în mașină. A discutat cu femeia, care l-a înjurat în toate felurile, pentru simplul motiv că i-a atras atenția să nu-i mai lovească mașina (oglinzile laterale) și mai grav, în prezența nepoatei sale.

Încă un aspect, soțul s-a prezentat, i-a vorbit decent, respectuos, așa cum vorbește un PREOT (și doamna a aflat din prezentare că vorbește cu un preot). Am fost și eu martor la cele întâmplate și o colegă de servici, amândouă fiind în mașina noastră.”

De asemenea, pe rețeaua de socializare facebook mai mulți cetățeni au reclamat același comportament din partea doamnei.

“Comportamentul denaturat, care contravine normelor bunului simț, trebuie sancționat în primul rând de opinia publică, pentru că noi oamenii suntem cei care trebuie să luăm atitudine, dacă ne dorim o lume mai bună pentru copiii noștri…dacă astfel de exemple le dăm prin comportamentul nostru, vai și amar de bieții copii!!!”

“Noi am văzut-o și i-am atras atenția, dar nu recunoaște.”

“Comportamentul nostru, limbajul, atitudinea sunt cele care ne califică într- un fel sau altul!!! De aceea, zic, puterea exemplului face diferența…ce văd copiii, nepoții noștri la noi….vor repeta cândva, în timp, sub o formă sau alta, în contexte diferite.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea