Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ștefan Pascu Popa, nota 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024, după soluționarea contestațiilor: ”Am fost sigur că am făcut o lucrare de nota maximă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ștefan Pascu Popa, nota 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024, după soluționarea contestațiilor: ”Am fost sigur că am făcut o lucrare de nota maximă”

Pascu Popa Ștefan Eliazar este unul din cei doi elevi din Alba care a obținut nota 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024, după soluționarea contestațiilor.

Tânărul a absolvit clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Nota inițială obținută la Ștefan la proba matematică de la Evaluarea Națională a fost 9,55, iar la limba română 9.30.

Citește și: Rezultatele finale la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024. Recorectarea lucrărilor a adus încă două note de 10 la matematică, în județul Alba

Fiind sigur pe pregătirea sa, Ștefan a făcut contestație la matematică și a obținut încă 0,45 puncte și automat nota maximă – 10.

”A fost un examen de nivel mediu, care necesita multă atenție, iar pregătirea a fost constantă, pe tot parcursul gimnaziului”, spune Ștefan.

”Rezultatul evaluării naționale la limba și literatura română a fost corect, cel estimat, iar la matematică a fost cu mult sub așteptări ele mele, cu siguranță că am făcut de 10. Am depus contestație la matematică, iar rezultatul a fost cel pe care îl așteptam”, a declarat tânărul pentru ziarulunirea.ro.

”Atât olimpiadele și concursurile școlare, cât și profesorii coordonatori m-au ajutat să am încredere în mine și să ajung la rezultatele dorite. Sunt atras de profilul real al Colegiului Național Horea Cloșca și Crișan”, amai adăugat absolventul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea