Rămâi conectat

Sport

Steaua – Ludogorets Razgrad, în play-off-ul Champions League! *Infernal în Europa League: Lyon – Astra şi Petrolul – Dinamo Zagreb

Dan HENEGAR

Publicat

în

Steaua a avut parte de Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei în play-off-ul Ligii Campionilor.

În 19/ 20 şi 26/ 27 august, echipa lui Nicuşor Stanciu va înfrunta formaţia la care activează Cosmin Moţi pentru locul din grupele Champions League, miza fiind imensă din punct de vedere financiar. Bulgarii reprezintă cel mai greu adversar posibil, vecinii eliminând pe Partizan Belgrad în turul al treilea preliminar.

*Vitinha, fostul unirist în efectivul adversarilor!

Portughezul Vitinha (fost la FC Unirea în perioada 2009-2010) face parte din efectivul bulgar. Fundaşul stânga în vârstă de 28 de ani s-a accidentat în turul cu Partizan Belgrad, fiind înlocuit în minutul 47. Ajuns în 2012 în ţara vecină, fotbalistul căsătorit cu o albaiuliancă a devenit de două ori campion!

Până la ora 12:00, bulgarii erau în urna a doua, în care nici nu ar fi trebuit să se întâlnească cu Steaua. Cum, în cele din urmă, Legia a fost eliminată, iar Celtic a revenit în prima urnă, Ludogoreţ, echipa care era ultima în urna capilor de serie înainte de decizia UEFA.

Anul acesta atacăm grupele cu trei echipe! Steaua e cap de serie pentru tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Champions League. Petrolul şi Astra nu sînt capi de serie şi vor avea parte de adversari grei.

STEAUA – LUDOGOREŢ
Aalbork BK – APOEL
FC Salzburg – Malmo
NK Maribor – Celtic

*Infernal în Europa League: Lyon – Astra şi Petrolul – Dinamo Zagreb

Celelalte competitoare din România au partide extrem de dificile în Europa League, cu şanse mici de calificare în grupe, respectiv Lyon – Astra şi Petrolul – Dinamo Zagreb!

Meciurile se joaca la 21 (turul) si 28 august (returul)

Petrolul a fost plasată în grupa 3 şi putea să întâlnească Dinamo Zagreb, PAOK Salonic, Twente, Rapid Viena sau Trabzonspor.

Astra, plasată în grupa a patra a avut parte de adversari mult mai grei, cum ar fi Dinamo Moscova, Torino FC, Hull City, Celtic Glasgow sau Olympique Lyon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea