Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Steaua a devenit matematic campioană după meciul câştigat la Universitatea Cluj. Nicuşor Stanciu, la al doilea trofeu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Steaua Bucureşti şi-a trecut în palmares al 25-lea titlu de Campioană a României şi al 2-lea consecutiv, din mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, după victoria din această seară de pe Cluj Arena, scor 1-0. Nicuşor Stanciu este la al doilea trofeu, după Supercupa României câştigată în vara trecută.

Stanciu parcă a fost făcut pentru a juca la Steaua, el fiind născut în data de 7 mai, zi în care echipa din Ghencea a câştigat Finala Cupei Campionilor. Mai mult decât atât, tânărul mijlocaş a devenit campion doar la o zi, după ziua de naştere, ieri împlinind 21 de ani. În această ediţie de Liga 1, Nicuşor Stanciu a bifat 28 de prezenţe, marcând 5 goluri şi oferind 6 pase decisive.

Cu trei etape înainte de final Steaua a câştigat campionatul, iar cei de la U Cluj nu au gustat deloc înfrângerea, fiind aproape de retrogradare.

Ultimul hop pentru echipa lui Reghe este cu Astra, în finala Cupei României, în 23 mai, pe Arena Naţională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea