Rămâi conectat

Actualitate

Star Assembly sponsorizează 600.000 euro către spitalele din Cugir și Sebeș (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Star Assembly, suntem de părere că afacerea și responsabilitatea socială merg mână în mână. Compania noastră își propune să atingă echilibrul perfect între creștere și responsabilitatea noastră de a adăuga plus valoare comunității locale în probleme sociale importante, cum ar fi educația, cultura, sănătatea și mediul. Conform acestei filozofii, Star Assembly a decis în acest an să sponsorizeze suma totală de 600.000 de euro spitalelor din Sebeș și Cugir, sprijinind astfel dezvoltarea stabilă a calității și standardelor medicale.

„Avem în spate o istorie lungă ca bun cetățean corporativ și dorim să îmbunătățim în continuare aspectele societale prin posibilitățile nelimitate pe care responsabilitatea socială le înglobează, incluzând servicii medicale de calitate, esențiale pentru o societate durabilă. Ne bucurăm că sprijinul nostru are potențialul de a consolida profilul celor două spitale în fiecare dintre comunitățile de care aparțin și de a duce la îmbunătățirea performanței clinice.“ spune Klaus Eichhorn, directorul general Star Transmission & Star Assembly.

Star Assembly susține Spitalul Municipal din Sebeș cu o sponsorizare de 400.000 de euro. Prin această sponsorizare, spitalul va beneficia de lucrările generale de reabilitare necesare pentru ca spitalul să atingă cele mai înalte standarde de îngrijire medicală. În plus, o parte din sumă va fi folosită pentru achiziționarea unui lift pentru maternitatea spitalului.

„Nu putem decât să mulțumim companiei pentru implicarea în astfel de activități, deoarece actul medical de calitate și bunăstarea emoțională și materială a pacienților noștri sunt motorul activității noastre profesionale. Aceasta este dovada că asistența de sănătate publică trebuie să reprezinte efortul organizat al societății în vederea protejării şi promovării sănătății populației. Asistența de sănătate publică se realizează prin ansamblul măsurilor politico-legislative, al programelor şi strategiilor adresate determinanților stării de sănătate, prin organizarea instituțiilor pentru furnizarea tuturor serviciilor necesare, iar scopul asistenței de sănătate publică îl constituie promovarea sănătății, prevenirea îmbolnăvirilor şi îmbunătățirea calității vieții. Ne bucurăm și mulțumim pe această cale, societății Star Assembly, pentru susținerea necondiționată.” spune Anca Franchini, managerul spitalului.

Star Assembly susține Spitalul Orășenesc Cugir cu o sponsorizare de 200.000 de euro.

Suma este destinată achiziționării de aparatură medicală pentru maternitatea și secția de pediatrie a spitalului, aflată în prezent în reabilitare. Florin Arion, managerul unității medicale: „Această acțiune a partenerilor noștri de la Star Assembly se înscrie în rândul acțiunilor de susținere a activității spitalului, alături de celelalte acte materiale îndeplinite anterior, constând in sprijinul acordat spitalului Cugir pentru susținerea activității spitalului pe diferite specialități, susținerea luptei cu actuala pandemie, prin achiziționarea de aparatură medicală, materiale de protecție, materiale sanitare și medicamente. Salutăm inițiativa reprezentanților celor doua societăți implicate și țin să le garantez că prin această sponsorizare, au contribuit în mod evident la creșterea calității actului medical în cadrul secțiilor de maternitate și ginecologie ale spitalului din orașul Cugir.”

Pe lângă sprijinul acordat celor două spitale, din cauza situației fără precedent cauzată de epidemia de coronavirus, compania și-a orientat strategia de responsabilitate socială și către implicarea activă în intensificarea luptei împotriva COVID-19. Până în prezent, peste 300.000 de euro au fost donați spitalelor din județele Alba Sibiu, Hunedoara, precum și Crucii Roșii, toate acestea cu un singur scop: combaterea efectelor coronavirusului.

Prin valorile sale și managementul orientat spre viitor, Star Assembly nu numai că asigură competitivitatea pe termen lung, dar este și un partener constant în comunitate. În acest fel, managementul companiei îndeplinește cu succes obiectivul strategic al creșterii calitative.

Despre Star Transmission & Star Assembly

Star Assembly și Star Transmission, companii Mercedes-Benz AG, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent aproximativ 3.000 de angajați. În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte, precum și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea