Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Stanciu, imperial în China; iarăși gol și pasă decisivă! Ex-uniristul, 6 reușite și tot atâtea asisst-uri, în 9 meciuri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Perioadă de senzație în China pentru fostul unirist Nicolae Stanciu! Acesta și-a trecut în cont o nouă prestație la superlativ cu un gol și o pasă decisivă în etapa a 9-a a Super League. Jucătorul din Alba a marcat pentru al 4-lea meci la rând și are cifre impresionante pentru Wuhan Three Towns: 6 goluri și 6 asisst-uri în 9 partide. Echipa sa a câștigat disputa orgoliilor cu concitatdina Wuhan Zall, scor 5-0 (2-0) și este lider imbatabil, cu 8 victorii (6 consecutive) și o remiză, golaveraj 32-6.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

“Tricolorul” a fost integralist și a primit cea mai mare notă din partea Sofa Score, respectiv 9, la fel ca brazilianul Ademilson (dublă și pasă decisivă).  Internaționalul român a oferit un serviciu perfect la golul de 2-0 (32, Ademilson) și a majorat avantajul (54), cu un șut pe jos, în dreapta portarului.

Nicolae Stanciu își arată clasa în China, demonstrând că merită toți banii (cel mai scump transfer realizat în China în startul noului sezon), având cifre fabuloase: cel mai bun jucător din campionat (conform statisticilor), primul în topul celor mai bun pasatori și al doilea în ierarhia marcatorilor. Nou promovata are 4 puncte avans în ierarhie, iar runda viitoare întâlnește pe Shanghai Port, marți, 12 iulie, într-un meci considerat în deplasare.

 

Foto: Wuhan Three Towns Instagram


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea