Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sprijin financiar în valoare de 100.000 de lei pentru Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia ar putea beneficia de sprijinul financiar de 100.000 de lei, pentru cheltuieli în vederea participării sportivilor la competiții interne și internaționale. Proiectul se află pe masa consilierilor locali din Alba Iulia, urmând a fi discutat în ședința ordinară din data de 27 mai 2021.

Proiectul de act administrativ iniţiat vizează aprobarea acordării unui sprijin financiar Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia are ca obiect principal de activitate obţinerea performanţelor sportive prin selecţia, pregătirea, participarea la competiţii interne şi internaţionale, precum şi câştigarea de medalii de către sportivii clubului. De asemenea, clubul asigură cadrul adecvat pentru practicarea sportului de performanţă.

Sprijinul financiar este necesar pentru obţinerea perfomanţei, suma de bani fiind necesară pentru acoperirea cheltuielilor sportivilor care se pregătesc pentru competiţii interne şi internaţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea