// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sportul Petrești – Metalurgistul Cugir, în Cupa României | De “Sfânta Mărie Mare”, derby județean în întrecerea “KO”, miercuri, ora 17.30

Sportul Petrești și Metalurgistul Cugir se înfruntă în etapa secundă a Cupei României, miercuri, 15 august, de la ora 17.30, de “Sfântă Marie Mare”, într-un atractiv derby județean al întrecerii “KO”.

Dacă pentru gruparea de sub Drăgana este primul exemen oficial al stagiunii 2018-2019, în schimb petreștenii au la activ eliminarea unei alte echipe din eșalonul terț, CS Hunedoara, tot pe propriul teren, scor 3-1, acum două săptămâni, în turul inaugural. “Este clar că din punct de vedere fizic există un decalaj raportat la adversarul din eșalonul superior, dar încercăm să compensăm prin ambiție și ardoare, să reușim să ne ridicăm la înălțimea unui meci cu o formație din Liga a 3-a. Metalurgistul Cugir este favorita incontestabilă, una dintre cele mai bune echipe din județ și chiar de pe a treia scenă. Pentru noi este un prilej de mândrie să-i întâlnim într-o zi de sărbătoare și sperăm să contribuim la un spectacol fotbalistic”, a spus Doru Oancea, antrenorul gazdelor. Sportul Petrești va conta pe Javla, Samoilă și S. Gheorghe (absenți în amicalul cu Unirea Alba Iulia) și încearcă să îi legitimeze pe ultimii nou-veniți M. Lazăr (Transalpina Șugag) și Ludwig (Performanța Ighiu).

“Roș-albaștrii” de sub Drăgana expun cu acest prilej toată “artileria grea” a campaniei de achiziții: I. Tătaru, G. Goronea, Vaștag, Necșulescu, L. Tudor, B. Lemac și Mihaiu, alături de juniorii Dican, Dicu, Cercel, Dohotariu sau Copilași. “Vom trata această întâlnire cu toată seriozitatea, întrucât, deși jucăm împotriva unei echipe de Liga a IV-a, nu ne va fi ușor. Întâlnirile din Cupa României sunt, în general, unele ce stârnesc interes, pasiuni și ambiții”, a menționat Călin Moldovan, “principalul” echipei cugirene.

Dan HENEGAR