Rămâi conectat

Sport

Sportivul din Alba Iulia, Adrian Cibu, la primul meci peste granițe, împotriva unui campion de calibru internațional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivul din Alba Iulia, Adrian Cibu, a acceptat cu doar o săptămână provocarea de a lupta împotriva unui campion maghiar, Vidakovics Patrik, care are aproape 100 de meciuri de calibru internațional, proaspăt revenit de la o pregătire din Thailanda.

Adrian Cibu a ajuns la a noua victorie ca profesionist, după ce l-a învins, în noiembrie, în gala AYO2 Baia Mare, pe bistrițeanul Emil Sângeorzan.

Sâmbătă, Cibu va lupta din nou, în Ungaria, la categoria 81 de kilograme.

”ADRIAN CIBU a acceptat cu doar o saptamana înainte de meci provocarea de a lupta cu campionul maghiar Vidakovics Patrik (aproape 100 de meciuri de calibru international, proaspat revenit de la pregatire in Thailanda)! Meciul va avea loc maine la Kekcskemet (HU) si va invitam sa fiti ca de obicei alaturi de noi in aceasta aventura, in care pornim cu incredere maxima. HAI CIBU! HAI TENGU! HAI ROMANIA!”, se arată într-o postare pe Facebook a Centrului de Arte Marțiale Tengu, unde se antrenează Adrian.

De asemenea, și gruparea de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, unde lucrează Cibu, a postat un mesaj pe Facebook.

”Colegul nostru Cibu Adrian, din cadrul Centrului de arte marțiale Tengu, intră din nou în ringul de luptă împotriva campionului maghiar Vidakovics Patrik. Meciul va avea loc mâine la Kekcskemet(HU) și vă invităm să-l susținem în această aventură. HAI CIBU! HAI ROMÂNIA!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea