Rămâi conectat

Curier Județean

Spitalul Municipal Aiud intră în reabilitare: A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare energetică. Valoarea investiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Municipal Aiud intră în reabilitare: A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare energetică. Valoarea investiției

Miercuri, 14 august 2024, a fost semnat contractul privind Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cadrul Spitalului Municipal Aiud.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA | Șacal filmat pe străzile din Aiud: Sălbăticiunea surprinsă în goană după o pisică

Contractul are în vedere realizarea proiectului tehnic, în maximum 3 luni de la semnarea contractului și execuția lucrărilor, în maximum 12 luni de la ordinul de începere al lucrărilor.

Valoarea totală a contractului este de 5.670.128,53 lei fără TVA, care cuprinde contravaloarea serviciilor și a execuției lucrărilor de reabilitare energetică.

Astfel, reabilitarea energetică a Spitalului Municipal Aiud nu este doar o investiție economică, ci și una socială și de mediu, cu beneficii semnificative pe termen lung, atât pentru pacienții noștri, cât și pentru întreaga comunitate, obiective asumate prin contractul de management.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | Regal folcloric în Cetatea Alba Carolina: Invitați speciali din Republica Moldova și România, în spectacolul ”Suflet de român”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Regal folcloric în Cetatea Alba Carolina: Invitați speciali din Republica Moldova și România, în spectacolul ”Suflet de român” Miercuri, 14 august 2024, are loc în Cetatea Alba Carolina, în Piața Cetății, un spectacol de mare ținută, un spectacol de suflet, Zilele Chișinăului la Alba Iulia și Suflet de român, realizate în parteneriat cu Primăria Chișinău […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea