Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va avea o nouă stație de producere de oxigen! Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va beneficia în curând de o nouă stație de producere de oxigen, în valoare de peste 2 milioane de lei.

Potrivit Serviciului Public de Achiziții Publice, se doreşte achiziționarea unei stații producere oxigen de 120 mc/h, puritate 95% ± 1% formată din:

Generator de oxigen de min 60 mc/h cu stație de încărcare tuburi;

Generator de oxigen de min 60 mc/h;

Stație de oxigen de 2×12 tuburi;

Sistem central pentru monitorizarea și managementul gazelor medicale (O2)pentru alimentarea instalaţiei de fluide medicale (O2) a Spitalului Județean de Urgență Albă Iulia asigurînd astfel alimentarea cu O2 din alte 2 surse independente de stocatorul existent.

În prezent, instalația de fluide medicale (O2) a Spitalului Județean de Urgență Albă Iulia este alimentată dintr-un stocator de oxigen de 5000 l fiind singură sursă de alimentare și insuficientă în condițiile actuale. Conform normelor în vigoare sunt necesare 3 surse independente de alimentare a instalațiilor de fluide medicale (O2)

7.7 Instalarea echipamentului se va face în locația desemnată de autoritatea contractantă, această necesitând următoarele lucrări:
– Se va face instalarea și punerea în funcțiune a stației producere oxigen de către personal autorizat
– Se vor face legăturile în tabloul de distribuție și Stația producere oxigen
– Se va astupă șanțul și se va aduce terenul la starea inițială
– Se va poza cablul de distribuție din Cu cu secțiunea de 240 mmp,de tip CYABY 3×240+120 mmp
– Se va săpa șanțul pentru pozarea cablului de racordare a tabloului de distribuție la tabloul de distribuție general din postul de transformare
– Se va realiza și monta tabloul de distribuție aferent Stației producere oxigen
– Se va realiza o priză de pământ cu o rezistență de dispersie mai mică de 4 ohmi
– Se va realiza de către beneficiar în baza detaliilor tehnice puse la dispoziție de către ofertant amenajarea spațiului unde va fi instalată Stația producere oxigen (recompartimentari, închideri, finisaje, instalații de iluminat). Alte instalații necesare (climatizare, ventilare,prize de aer etc) vor fi proiectate și executate de către ofertant.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea