Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia organizează concurs pentru consilier juridic debutant şi un alt post de bucătar

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia organizează concurs, în data de  25 iulie 2013, pentru ocuparea a două posturi vacante: consilier juridic debutant – Serviciul de management al calităţii serviciilor medicale, şi  muncitor IV (bucătar) – Bloc Alimentare. Dosarul pentru înscrierea la concurs se poate depune la secretariatul comisie de concurs (Alba Iulia, Bd-ul Revoluţiei, nr.23, Serviciul resurse umane, – biroul personal), până la data de 26 iunie 2013, ora 15.00.

Concursul se va organiza cu respectarea prevederilor Ordinului nr.286/2011, la sediul Consiliului Judeţean Alba ,Str. I.l.C. Bratianu nr. 1 şi va consta în proba scrisă şi proba practică/interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 25 iulie ora 10.00, iar proba practică va avea loc în maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Condiţii de participare:

Pentru postul de consilier juridic debutant : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă/studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice.

Pentru postul de muncitor IV (bucătar): minim 10 clase, curs de calificare.

Acte necesare pentru înscrierea la concurs:

a) formularul de înscriere  (de la Serviciul Resurse umane)
b) copia actului de identitate
c) copia certificatului de naştere
d) copia certificatului de căsătorie (dacă este cazul)
e) copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări
f) copia carnetului de muncă, conformă cu originalul, sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi după caz în specialitate
g) cazierul judiciar (în original)
h) adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului  de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate
i) curriculum vitae
j) dosar plic

Actele prevăzute la punctele b) şi e ) se prezintă însoţite de documentele originale care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretariatul comisie de concurs, sau copii legalizate.

Cererea de înscriere la concurs se pune la dispoziţia candidaţilor prin secretariatul comisie de concurs  din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia (serviciul resurse umane, biroul personal).

Informaţii suplimentare cu privire la bibliografie şi dosarul de înscrire se obţin la numărul de telefon 0258/820825, interior 146 sau la servciul de resurse umane din cadrul unităţii.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea